Πάνω από 40 εκατομμύρια είναι τα θύματα που έχασαν την πρόσβαση στο iCloud

0
Σύμφωνα με την CSO Online μεγάλες διαστάσεις φαίνεται να παίρνει η επίθεση Ρώσων προγραμματιστών, σε Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και σε άλλες χώρες όπου έχασαν την πρόσβαση στου κωδικούς Apple ID και κλείδωσε ο λογαριασμός τους. ....

Σύμφωνα με πληροφορίες οι χάκερ χρησιμοποιούν την μέθοδο ψαρέματος για να αποκτήσουν πρόσβαση στους λογαριασμούς αλλά και πολλοί χρήστες κάνουν το μεγάλο λάθος να χρησιμοποιούν τον ίδιο κωδικό του Apple ID και σε άλλες υπηρεσίες.
Έτσι μόλις καταφέρουν να αποκτήσουν πρόσβαση στο icloud οι επιτιθέμενοι κλειδώνουν τις συσκευές με το "Εύρεση iphone" και ζητούν λίτρα για να τις ελευθερώσουν ξανά.
Οι καταγγελίες είναι εκατοντάδες ακόμη και στα κοινωνικά δίκτυα στο twitter και το facebook και οι χρήστες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί.

Αξίζει να σημειωθεί πως και στην χώρα μας την προηγούμενη εβδομάδα η αστυνομία έβγαλε μια ανακοίνωση σχετικά με επιθέσεις στις κινητές συσκευές όπου μπορείτε να την διαβάσετε ολόκληρη στο σύνδεσμο εδώ.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !