Στο IOS 10 beta 2 είναι ακόμη πιο ανοικτός ο κώδικας του

0
Με την κυκλοφορία της πρώτης beta του ios 10 οι εμπιρογνομονες ξαφνιάστηκαν όταν διαπίστωσαν πως η Apple άφησε χωρίς κρυπτογράφηση τον κώδικα του Kernel για πρώτη φορά και μάλιστα κάποιοι βιαστήκαν να πουν πως έγινε από λάθος. ....

Λίγες ημερες μετά ήρθε η απάντηση από την Apple και είπε πως έγινε εσκεμμένα καθώς εκεί δεν υπάρχει κάτι που να κινδυνεύει η ασφάλεια των χρηστών και έχει σκοπό να εντοπιστούν ακόμη περισσότερα προβλήματα του ios από προγραμματιστές.
Με το ios 10 beta 2 ο εμπειρογνώμονας Jonathan Zdziarski διαπίστωσε πως τώρα εκτός από τον kernal δεν  κρυπτογραφούνται πλέον επίσης και άλλα μέρη και τμήματα του λειτουργικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων του 32bit bootloader  και του RAM δίσκου.

Η Apple θέλει να επιτύχει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ασχοληθεί με τα πλέον ευάλωτα τμήματα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που καθιστούν δυνατή την ύπαρξη κακόβουλου λογισμικού ή ακόμη και του jailbreak και φαίνεται να τα καταφέρνει καλά μέχρι τώρα.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !