Πως να στείλετε στην Apple τα προβλήματα που εντοπίσατε στο ios 10

0
Με την κυκλοφορία των δημοσίων betas η Apple δίνει τη δυνατότητα σε όποιον συμμετέχει στις δοκιμές να μπορεί να στείλει απευθείας από την συσκευή του το πρόβλημα που εντόπισε με σκοπό να διορθωθεί στην επόμενη έκδοση. .....


Ανάλογα με το λειτουργικό  που δοκιμάζετε θα βρείτε και την εφαρμογή Feedback Assistant αν έχετε ένα mac θα το βρείτε στο Dock αν έχετε μια ios συσκευή θα το βρείτε το εικονίδιο στην δεύτερη σελίδα με ένα θαυμαστικό σε μοβ φόντο.
Θα χρειαστεί να βγάλετε ένα screenshot  κρατώντας το home και το power ταυτόχρονα και έτσι να στείλετε την εικόνα με το πρόβλημα.

Αν έχετε ανοίξει το πρόγραμμα για πρώτη φορά, εισαγάγετε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας - Apple ID και τον κωδικό πρόσβασης   που έχετε εγγραφεί στο πρόγραμμα δοκιμών.

Επιλέξτε την ενότητα που εντοπίσατε το πρόβλημα γράφοντας περισσότερες λεπτομέρειες και κάτω θα βρείτε την επιλογή "προσθήκη εικόνας η video"
Επισυνάψτε την εικόνα σας και τέλος πατήστε το κουμπί αποστολή.

Έτσι θα ενημερώσετε άμεσα και σίγουρα την Apple για κάποιο πρόβλημα που έχετε εντοπίσει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !