Πρώτη ματιά στο Apple Store στο νέο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου στη Νέα Υόρκη

0
Η Apple επεκτείνει και πάλι το δίκτυο των καταστημάτων λιανικής πώλησης. Το άνοιγμα του επόμενου Apple Store έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη, 16 Αύγουστου δηλαδή σήμερα, στο νέο κτίριο του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου.  .....


Το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου ξαναχτίστηκε μετά τη φοβερή τρομοκρατική επίθεση της 11 Σεπτεμβρίου του 2001. Το ενδιαφέρον για τη νέα εμπορική περιοχή από τις διάφορες εταιρείες, όπως αναμενόταν, ήταν μεγάλο. Η εταιρεία Westfield, η οποία είναι ο ιδιοκτήτης του κτιρίου έχει ήδη μισθωμένο περισσότερο από το 90% των χώρων.
Το Apple Store θα βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο του εμπορικού κέντρου μαζί με άλλων γνωστών brands, όπως η Hugo Boss, της Victoria Secret, Swarvoski και της Disney.
Το νέο συγκρότημα του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στη Νέα Υόρκη άνοιξε τις πόρτες του 13 χρόνια μετά την πτώση των δύο πύργων.
Το κτίριο, που χτίστηκε στη θέση των δίδυμων πύργων που καταστράφηκαν το 2001, σχεδιάστηκε από τους αρχιτέκτονες Foster + Partners, που σήμερα ασχολούνται με την κατασκευή του νέου «διαστημικού γραφείου της Apple."





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !