Ήρθε ο ανταγωνιστής του FaceTime από την Google

0
Μπορεί να καθυστέρησε λίγο αλλά είναι επιτέλους διαθέσιμη η νέα πρόταση της Google που θα ταράξει τα νερά στις επιλογές video κλήσεις από τις φορητές συσκευές. ....

Η νέα εφαρμογή της Google ονομάζεται Duo και είναι πολύ απλή στην χρήση της αφού μπορεί να την χρησιμοποιήσει κάποιος άμεσα μετά την εγκατάσταση της χωρίς να δημιουργήσει κάποιο λογαριασμό προσθέτοντας μόνο τον αριθμό τηλεφώνου του.
Αν και οι αναλυτές πιστεύουν πως άργησε πολύ η Google για αυτό το βήμα αφού οι χρήστες έχουν βρει πολλές άλλες επιλογές αμφισβητώντας την επιτυχία της ωστόσο η Google για να την κάνει ανταγωνιστική πρόσθεσε την λειτουργία Knock Knock, η οποία σας επιτρέπει να δείτε το συνομιλητή πριν απαντήσετε στην κλήση.
Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη από σήμερα δωρεάν και με υποστήριξη στα Ελληνικά ωστόσο δεν έχει κυκλοφορήσει στο Ελληνικό AppStore ακόμη κάτι που αναμένεται τις επόμενες ώρες και αν θέλετε να την κατεβάσετε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε Αμερικάνικο λογαριασμό για το IOS εδώ η για συσκευές Android στον σύνδεσμο εδώ.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !