Ο Allo Messenger σας επιτρέπει να στείλετε μηνύματα ακόμα και σε smartphones, όπου δεν έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή

2
Εχθές αναφερθήκαμε στην νέα κυκλοφορία του Allo από την Google που φιλοδοξεί να νικήσει ισχυρές προτάσεις στον ανταγωνισμό όπως είναι το Viber ο iMessager και άλλες. .....


Σαν εφαρμογή επικοινωνίας μας δίνει πολλές επιλογές όπως να επισυνάπτουμε εικόνες να γράψουμε επάνω τους να ζωγραφίσουμε στην οθόνη να μεγαλώσουμε τις γραμματοσειρές έτσι ώστε να γίνονται περισσότερο ορατές αλλά και να στείλουμε ηχητικό μήνυμα.
Ακόμη και στην περίπτωση που κάποιος παραλήπτης δεν έχει εγκαταστήσει την εφαρμογή υπάρχουν τρεις επιλογές όπως είναι να απαντήσει σε ένα μήνυμα να το αγνοήσει η να οδηγηθεί στο κατάστημα για να κατεβάσει την εφαρμογή καθώς η εφαρμογή χρησιμοποιεί λογαριασμούς Google που βρίσκονται σχεδόν σε όλες τις συσκευές.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που υπάρχει είναι πως η εφαρμογή χρησιμοποιεί ένα προηγμένο σύστημα αναγνώρισης προτύπων.Έτσι από μια εικόνα μπορεί να βρει επιλογές συναισθημάτων όπως για παράδειγμα από τα λουλούδια να προτείνει λέξεις "αγάπης" και άλλα χρησιμοποιώντας την μηχανή αναζήτησης της Google.
Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν για ios και Android συσκευές στα αντίστοιχα καταστήματα δωρεάν.
https://itunes.apple.com/app/id1096801294


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !