Η Apple βρίσκετε σε συζητήσεις για να αγοράσει την Lit Motors

0
Μια νέα αποκάλυψη έκανε σήμερα η εφημερίδα The New York Times, που μας εκπλήσσει για τα μελλοντικά σχέδια της Apple. ....

Η Apple εδώ και πολύ καιρό ασχολούνταν με το έργο του "ΤΙΤΑΝΑ" δηλαδή την δημιουργία ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως το σχέδιο εγκαταλείφθηκε και τώρα το δημοσίευμα της εφημερίδος αναφέρει πως η εταιρία στράφηκε στην δημιουργία μοτοσυκλετών.
Δεν πρόκειται για μια απλή μηχανή αλλά για την δημιουργία της Lit Motors που έχει τα πνευματικά δικαιώματα και μπορεί να σταθεί όρθια στους δυο τροχούς όπως και τα αυτοκίνητα χωρίς να την παρασύρει η βαρύτητα.
Η Lit Motors έψαχνε το τελευταίο διάστημα για επενδυτές και φαίνεται πως αυτό έγινε από την Apple που προτίμησε να βρει έτοιμες έξυπνες δημιουργίες να επενδύσει παρά να χρονοτριβεί η ίδια.

Αν και η είδηση δεν επιβεβαιώνεται σύντομα θα γνωρίζουμε περισσότερα αν αληθεύει.
Εχθές υπήρχαν πληροφορίες από την Financial Times πως η Apple ενδιαφέρεται για την εξαγορά της McLaren αλλά η ίδια η εταιρία της Φόρμουλα 1 αρνήθηκε την είδηση.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !