Η Apple καταδικάστηκε σε πρόστιμο 300 εκατομμυρίων για παραβίαση πατέντας - Argonaytis

.

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016

Η Apple καταδικάστηκε σε πρόστιμο 300 εκατομμυρίων για παραβίαση πατέντας
Το Ομοσπονδιακό Περιφερειακό Δικαστήριο του Τέξας, στις ΗΠΑ, διέταξε την Apple να πληρώσει περισσότερα από 302 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση για την παράνομη χρήση της τεχνολογίας της εταιρείας VirnetX.  ....
Η κριτική επιτροπή βρήκε αποδεδειγμένη την παραβίαση του iPhone maker απο το VirnetX με δύο διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Ένα από αυτό σχετίζεται με τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται από την εφαρμογή FaceTime για κλήσεις βίντεο, και η δεύτερη για το "video on demand" η αλλιώς λειτουργία (VoD), η οποία επιτρέπει στο χρήστη να λαμβάνει περιεχόμενο πολυμέσων μέσω δικτύου από έναν διακομιστή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη μήνυση της VirnetX στην Apple.Το Φεβρουάριο του 2016 στο Δικαστήριο του Τέξας αναγνωρίστηκε ότι ορισμένες από τις εφαρμογές της Apple, ειδικότερα, το FaceTime, και το iMessage και υπηρεσίες «VPN on demand", παραβιάζουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας της VirnetX, και διέταξε να καταβάλει αποζημίωση ύψους 625 εκατομμυρίων δολαρίων. Αργότερα, η ετυμηγορία ακυρώθηκε επειδή το Court of Appeal έκρινε ότι η κριτική επιτροπή μπορεί να ήταν άδικη για το iPhone maker.

Η Apple καταδικάστηκε σε πρόστιμο 300 εκατομμυρίων για παραβίαση πατέντας Argonaytis Οκτωβρίου 01, 2016

0 Comments:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

visitors

ARGONAYTIS
021 0300 9960
Greece

SEND ME A MESSAGE


Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη
expand_less