Δυσαρέσκεια των καταναλωτών με το νέο iphone 7 "μαύρο όνυχα"

0
Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές για την χρωματική επιλογή του iphone 7 είναι το επίσημα ονομαζόμενο "μαύρο όνυχα". ....

Το μοντέλο αυτό έχει υποστεί σύμφωνα με την Apple ειδική επεξεργασία στίλβωσης για να έχει αυτό το γυαλιστερό χρώμα που καθρεφτίζει αλλά είναι και από τις ακριβότερες επιλογές αφού βγαίνει από 128 και 256GB και όχι σε μικρότερη χωρητικότητα.
Όμως μπορεί το νέο iphone να φαντάζει όμορφο, αλλά μετά από λίγο καιρό που έχει στην κυκλοφορία τα παράπονα από αγοραστές είναι χιλιάδες καθώς όπως φαίνεται στις εικόνες που ανεβάζουν γρατσουνίζεται πολύ εύκολα και και τραβά τις δαχτυλιές σαν μαγνήτης που το κάνουν μέσα σε λίγες μέρες αν δεν το προσέξουμε ιδιαίτερα να φαίνεται σαν παλιό.
Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο μοντέλο είναι δυσεύρετο σε όλες τις χώρες καθώς είναι δύσκολο να κατασκευαστεί από την εταιρία, αφού κάθε κάθε τρίτο αντίγραφο αποστέλλεται πίσω για την αναθεώρηση και μόνο το 60%-70% βγαίνει στην αγορά αφού τηρεί τα πρότυπα της Apple.
Δείτε μερικές εικόνες πιο κάτω από αγοραστές που ήθελαν να φαίνεται η ομορφιά του χωρίς να το βάλουν σε θήκες.







Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !