Google Play Music :Update Version 3.14.1007 ....Η μουσική σε άλλη διάσταση

0
Μια νέα γενεά ενημέρωση ανέβασε σήμερα η Google για την εφαρμογή της την Google Play Music που έρχεται να σταθεί ηγετικά απέναντι στον ανταγωνισμό. ....

Με την τεχνολογία της μηχανικής μάθησης, η πλατφόρμα είναι πλέον σε θέση να δημιουργήσει συμφραζομενες λίστες αναπαραγωγής.
Η υπηρεσία θα είναι πλέον σε θέση να δημιουργήσει αυτόματα λίστες αναπαραγωγής με βάση την τοποθεσία που βρίσκεται ο χρήστης και τι κάνει. Για παράδειγμα, αν είστε στο αεροδρόμιο, το Google Play Music θα σας προσφέρει χαλαρωτική μουσική και μπορεί επίσης να λάβει υπόψη παράγοντες όπως η θερμοκρασία ή το κλίμα.
Για να χαλαρώσετε στο σπίτι, στην εργασία σας όταν κινείστε, να σας συνοδεύσει στις τουριστικές εξορμήσεις σας, η Google υπόσχεται προσαρμοσμένες λίστες αναπαραγωγής μέσω ισχυρών αλγορίθμων της.
Μέσα σε ένα πλήρες Ελληνικό περιβάλλον το χαρακτηριστικό που κερδίζει είναι ότι μπορείτε να κατεβάσετε την μουσική που σας ενδιαφέρει για να την απολαύσετε και χωρίς σύνδεση.
Την ανανεωμένη εφαρμογή θα την βρείτε στο σύνδεσμο εδώ.
https://itunes.apple.com/gr/app/google-play-music/id691797987


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !