Αρχίζει η ύφεση του iPhone 7?

0
Σύμφωνα με τον καλά ενημερωμένο αναλυτή Ming-Chi Kuo του KGI Securities ο οποίος στο παρελθόν έχει δικαιωθεί πολλές φορές, το iphone 7 έφτασε στην κορύφωση του και τώρα θα δούμε μια πτωτική πορεία. ....

Αν και είναι σύντομο το χρονικό διατιμά που κυκλοφορεί ο αναλυτής πιστεύει πως το iphone 7 δεν κατάφερε να κερδίσει το καταναλωτικό κοινό αφού η αναβάθμιση του από το προηγούμενο μοντέλο είναι μικρή και οι περισσότεροι καταναλωτές δεν θέλουν να επενδύσουν τα χρήματα τους σε αυτό προτιμώντας το προηγούμενο μοντέλο η ακόμη και σε συσκευές Android που είναι πιο προσιτές.
Ακόμη και η νέα δυνατότητα με τις δυο κάμερες φαίνεται να ξεθωριάζει για το ότι οι χρήστες κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους και με μια κάμερα και δεν είναι λόγος για αναβάθμιση.
Τέλος ο αναλυτής πιστεύει πως τους επόμενους μήνες η Apple θα μειώσει σημαντικά την παραγωγή του iphone 7 και ίσως να δούμε πιο σύντομα από κάθε φορά το επόμενο μοντέλο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !