Νέο ρεκόρ σημειώθηκε στο AppStore την 1 Ιανουαρίου 2017

0
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Apple διά του προέδρου εμπορίας των προϊόντων της Apple Philip Schiller ο νέος χρόνος μπήκε με το δεξί για το Apple Store αφού σημείωσε νέο ρεκόρ με 240 εκατομμύρια δολάρια να δαπανούνται για αγορές εφαρμογών μόνο για την πρωτοχρονιά. 

Μονο για τον μήνα Δεκέμβριο δαπανήθηκαν  περισσότερα από 3 δις εκατομμύρια δολάρια από τους καταναλωτές για αγορές εφαρμογών.
Το 2016, οι προγραμματιστές έχουν κερδίσει περίπου $ 20 δις, σημειώνοντας αύξηση 40% σε σύγκριση με το 2015.Από την έναρξη του App Store το 2008, οι προγραμματιστές έχουν κερδίσει 60 δισεκατομμύρια $, δημιουργώντας μια καταπληκτική εμπειρία για τους χρήστες που καθημερινά χρησιμοποιούν το iPhone, iPad, η Apple Watch, Apple TV και Mac.
Η ανακοίνωση αναφέρει:  "Αυτές οι προσπάθειες μας επέτρεψαν να επιτύχουμε ένα απίστευτο ρεκόρ την πρώτη ημέρα του 2017, στη διάρκεια της οποίας καταγράφηκαν έσοδα περίπου 240 εκατομμύρια $."



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !