Η Energous υπαινίχθηκε ασύρματη φόρτιση στο επόμενο iPhone μεγάλης εμβέλειας

0
O Διευθύνων Σύμβουλος της Energous, η οποία ειδικεύεται στη δημιουργία της ασύρματης φόρτισης με μεγάλη ακτίνα δράσης, άφησε να εννοηθεί μια συνεργασία με την Apple.  
Σε μια συνέντευξη στο The Verge, είπε ότι η τεχνολογία θα κυκλοφορήσει στη μαζική αγορά κατά τη διάρκεια του 2017.
Ερωτηθείς σχετικά για την εταιρική σχέση με τους κατασκευαστές των smartphones ο Rizzon Steve είπε: "Αυτη είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ηλεκτρονικών ειδών στον κόσμο. Δεν μπορώ να αποκαλέσω το όνομα της, αλλά μπορώ να εγγυηθώ ότι όλο και κάποιο άτομο από εσάς έχετε τα προϊόντα της εν λόγω εταιρείας στο γραφείο σας ή στο σπίτι. "
Τον Ιανουάριο του περασμένου έτους η Energous υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με ένα σημαντικό προμηθευτή της Apple την εταιρεία Foxconn, για την αξιολόγηση της τεχνολογίας WattUp και τις προοπτικές της για τα μελλοντικά προϊόντα.
Η τεχνολογία WattUp, που δημιουργήθηκε από ειδικούς της Energous, χρησιμοποιεί ζώνες συχνοτήτων του WiFi και έτσι μπορεί να φορτίσει τις συσκευές σε μεγάλη ακτίνα στο χώρο.









Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !