Πώς να προσθέσετε 69 νέα Emoji από το 11 ios σε οποιοδήποτε λειτουργικό

0
Ανάμεσα στα νέα χαρακτηριστικά του λειτουργικού συστήματος ιός 11 που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέβριο θα είναι και 69 νέοι χαρακτήρες Emoji.

Για τον μήνα Μάρτιο το Unicode Consortium έχει προσθέσει μια σειρά από νέα εικονίδια Unicode 10 όπου θα προστεθούν στα νέα λειτουργικά για όλες τις πλατφόρμες.
Προς το παρόν, δεν έχουμε πρόσβαση στο ios 11, αλλά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα μικρό τέχνασμα για να χρησιμοποιήσουμε τα νέα εικονίδια σε οποιοδήποτε λειτουργικό χωρίς jailbreak.
Πάμε να δούμε πως θα το πετύχετε...

Βήμα 1: Πηγαίνετε με το iPhone η το iPad σας στη σελίδα emojipedia.org/emojipedia/5.0/new/. Περιέχει όλα τα 69 νέα Emoji.

Βήμα 2: Ο κατάλογος των emoticons βρίσκεται στο κέντρο της σελίδας.Αντιγράψετε τα στο πρόχειρο, επιλέγοντας τα εικονίδια με το κείμενο και κάνοντας κλικ στο «Αντιγραφή».

Βήμα 3:Βγείτε τώρα από το Safari και ανοίξτε την εφαρμογη «Σημειώσεις».

Βήμα 4: Δημιουργήστε μια νεα σημείωση και επικολλήστε τα εικονίδια σε αυτή που αντιγράψατε πριν.

Βήμα 5:Τα νέα Emoji θα εμφανίζονται στη σημείωση. Αντιγραφή και επικόλληση κάθε φατσούλα στο iMessage οταν θελετε να στείλετε κάποιο από αυτά. 


 Το τέχνασμα λειτουργεί μόνο με την εφαρμογή του iMessage, οι άλλες εφαρμογές δεν υποστηρίζουν ακόμα τα νέα Emoji.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !