Η Apple σήμερα γιορτάζει την 41ή επέτειο

0
Πριν από 41 χρόνια, 1 Απριλίου του 1976 τελειώνοντας από το κολέγιο ο Steve Jobs, ένας νεαρός μηχανικός με τον Stiven Voznyak και τον Ronald Ueyn ξεκίνησαν επίσημα  την καταχωρημένη εταιρεία Apple Computer.

Από τότε η εταιρεία έχει διανύσει πολύ δρόμο με πολλές χαρές αλλά και λύπες για να φτάσει σήμερα να είναι η μεγαλύτερη εταιρία τεχνολογίας στον κόσμο.
Πριν από 41 χρόνια, ο Steve Jobs ξεκίνησε την δημιουργία των πρώτων υπολογιστών για την Apple σχεδόν παράνομα σε ένα γκαράζ και σύντομα ξεκίνησε την εταιρία Apple Computers που σταδιακά άρχισε να κερδίζει έδαφος.
Όμως στο τέλος του 80 τα πράγματα άρχισαν να πηγαίνουν όλο και χειρότερα με αποτέλεσμα οι ζημίες της ανήλθαν σε πρωτοφανή κλίμακα, σε περίπου 2 δισεκατομμύρια δολάρια όπου και αποφασίστηκε από τους μετόχους η απομάκρυνση του Steve Jobs.
Το 1997 επέστρεψε και πάλι για να κάνει τη δημιουργία του ακόμα πιο ισχυρή και το πέτυχε.
Το 2001, ο Jobs παρουσίασε το πρώτο player iPod και μέσα σε λίγο καιρό έγινε μια πολύ σημαντική πηγή εισοδήματος για την εταιρία.
Υπό την ηγεσία του Steve Jobs στην Apple το 2006 ενίσχυσε σημαντικά τη θέση της στην αγορά των PC με επεξεργαστές υψηλής απόδοσης από την Intel.
Το 2007 ξεκίνησε το πρώτο iphone και από τότε η εταιρία γνώρισε τις μεγαλύτερες επιτυχίες μέχρι σήμερα φτιάχνοντας μάλιστα και το νέο σπίτι της που έχει πάρει το όνομα του και έχει την μορφή ιπτάμενου δίσκου.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !