Πως να εγκαταστήσετε το νέο Kodi "Leia" χωρίς jailbreak σε ένα iphone η iPad

0
Για την εφαρμογή Kodi δεν χρειάζεται να μιλήσουμε αφού σχεδόν όλοι την γνωρίζετε και την χρησιμοποιείτε σε οποιαδήποτε συσκευή θέλετε.

Το Kodi αναβαθμίστηκε στην έκδοση 18 και πλέον ονομάζεται Leia όπου πέραν των πολλών αλλαγών που τη βρείτε υπάρχουν και 18 νέα θέματα, σας επιτρέπει να μεταδίδει ασυμπίεστο βίντεο 1080p με μηδενική απώλεια και πολλά άλλα.
Για να επιλεγεί ένα όνομα για το Kodi συνήθως γίνονται προτάσεις από την ομάδα που το δημιουργεί και στο τέλος γίνεται ψηφοφορία για το αποτέλεσμα.
Φέτος όμως επιλέχθηκε το Leia παρόλο που δεν υπερτερούσε στην ψηφοφορία προς τιμής της πριγκίπισσας Leia που υπήρχε στην ταινία Star Wars και έπαιζε η ηθοποιός Κάρι Φίσερ όπου και πέθανε τον περασμένο Δεκέμβριο.
Αυτά τα λίγα για το Kodi αλλά πάμε να δούμε πως θα το κάνετε εγκατάσταση στην συσκευή σας με τον πιο απλό τρόπο που υπάρχει.

1)Με τον υπολογιστή σας επισκεφτείτε τον σύνδεσμο εδώ και κατεβάστε το αρχείο ipa
2)Κατεβάστε και εγκαταστήστε το εργαλείο cydiaimpactor από εδώ
3)Συνδέστε την συσκευή σας στον υπολογιστή και τρέξτε το πρόγραμμα του impactor
4)Τοποθετήστε με το ποντίκι σας το αρχείο που κατεβάσατε επάνω στο πρόγραμμα και περιμένετε να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.


5)Ενεργοποιήστε το πιστοποιητικό στην συσκευή σας και απολαύστε πλέον την εφαρμογή του Kodi



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !