Koogeek: Κάντε οποιαδήποτε λάμπα του σπιτιού σας "έξυπνη"

0
Οι συσκευές και τα εξαρτήματα με δυνατότητες HomeKit είναι τόσο βολικές και ευέλικτες, αλλά ένα σημαντικό μειονέκτημα είναι συνήθως η τιμή τους και σε αυτό συμπεριλαμβάνονται και οι έξυπνες λάμπες.

Έτσι ένας έξυπνος τρόπος για να κάνετε οποιαδήποτε λάμπα του σπιτιού σας έξυπνη είναι το ντουί Koogeek όπου πρόκειται για μια συσκευή που μπορούμε να την χειριστούμε απομακρυσμένα από το iphone μας με το HomeKit να ορίσουμε τον χρόνο που θα ανάβει η θα σβήνει ακόμη και να ελέγχουμε την μηνιαία κατανάλωση μέσα από την εφαρμογή της Koogeek.
Δεν χρειάζεται να κάνετε καμιά ρύθμιση και δέχεται λάμπες  E26 ή E27 είτε πρόκειται για τις παλιές πυρακτώσεως η ακόμη και για LED λάμπες.
Αν διαθέτετε περισσότερα από ένα Koogeek μπορείτε να δημιουργήστε διαφορα σενάρια μέσα από την δωρεάν εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε από τον σύνδεσμο εδώ και το Koogeek θα το βρείτε στα 40 δολάρια στο σύνδεσμο του Amazon εδώ.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !