Η Apple εργάζεται πάνω σε ένα αισθητήρα για τη μέτρηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα

0
Η Apple σκοπεύει να συμπληρώσει τις έξυπνες λειτουργίες του ρολογιού ??στο AppleWatch, που επιτρέπουν στο χρήστη να παρακολουθεί την κατάσταση του οργανισμού.

Συγκεκριμένα υπάρχουν πληροφορίες πως η εταιρεία σχεδιάζει με μια συσκευή για να βοηθήσει στη θεραπεία του διαβήτη.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του BGR, κατά το παρελθόν έτος, η Apple έχει προσλάβει περισσότερους από διακόσιους εμπειρογνώμονες, βιοχημικοί και σύμβουλοι οι οποίοι ασχολούνται με την ανάπτυξη των μη επεμβατικών  αισθητήρων γλυκόζης στο αίμα.Οι νέοι αισθητήρες θα ενσωματωθούν στο  AppleWatch για επιτρέψει την έξυπνη συνεχή παρακολούθηση του επιπέδου του σακχάρου στο αίμα, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους διαβητικούς.
Ωστόσο αυτοί οι αισθητήρες δεν είναι απαραίτητο να ενσωματωθούν απευθείας στο ρολόι κάτι που θα ανεβάσει το κόστος αλλά μπορούν να προστεθούν σε όσους τους έχουν ανάγκη μέσα σε ειδικό λουράκι.
Να επισημανθεί πως αν η Apple καταφέρει να κυκλοφορήσει σύντομα αυτή την τεχνολογία θα είναι κάτι το πρωτοποριακό καθώς μέχρι σήμερα για την μέτρηση του  σαχαρου απαιτείται η λήψη αίματος από τον άνθρωπο.
Η ιδέα δεν είναι καινούργια αλλά  είναι παλιά και ανήκει στον ιδρυτή της Apple τον Steve Jobs.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !