Δεν θα κυκλοφορήσει φέτος το iphone 8?

0
Αν και υπήρχαν οι φήμες για προβλήματα στην παραγωγή του iphone 8 που η Apple δεν κατάφερε να λύσει μέχρι και σήμερα, ωστόσο μια ακόμη επιβεβαίωση έρχεται σήμερα από την Deutsche Bank και αναφέρει στην σελίδα της πως η Apple δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει φέτος το iphone 8 αλλά μια ενημέρωση του iphone 7.

Η κορυφαία τράπεζα της Γερμανίας επικαλείται εμπιστευτικές πηγές από το εργοστάσιο της Foxconn που είναι και ο κύριος κατασκευαστής των iphone.
Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως μετά από προβλήματα στην αλυσίδα εφοδιασμού αναγκάστηκε η Apple να παρατείνει τα σχέδια της για την επόμενη χρονιά  για την κυκλοφορία του iphone 8 ενώ αντίθετα ξεκινάνε οι αλλαγές για τα iphone 7 που ίσως περιορίζονται μόνο στον επεξεργαστή και σε άλλες μικρότερες αλλαγές.
Βασικό πρόβλημα είναι ο σχεδιασμός την νέα οθόνης που είναι OLED αλλά και ενσωμάτωση λειτουργιών όπως ο ανιχνευτής του δαχτυλικού αποτυπώματος.
Μέχρι τον Σεπτέμβριο που θα κυκλοφορήσει ένα νέο μοντέλο έχουμε μεγάλο χρονικό διάστημα και ελπίζουμε να μην αληθεύουν οι φήμες.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !