Φήμες θέλουν το jailbreak στο ios 10.3 να κυκλοφορήσει μετά την τελική έκδοση του ios 10.3.2

0
Ενώ η ομάδα των Pangu μας έδειξε το jailbreak στο ios 10.3 η αγωνία κορυφώνεται τώρα για το πότε θα κυκλοφορήσει το νέο εργαλείο του jailbreak που θα απελευθερώσει το ios.

Σημερινό δημοσίευμα από προγραμματιστές του χώρου αναφέρει πως να μην περιμένουμε κάτι πριν η Apple κυκλοφορήσει και επίσημα το ios 10.3.2 κάτι που αν όλα πάνε καλά θα είναι το πολύ μέχρι την επόμενη εβδομάδα.
Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση γράφει...

«Αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, η Apple θα κυκλοφορήσει το iOS 10.3.2 μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Ωστόσο, οι χρήστες που χρειάζονται jailbreak θα πρέπει να περιμένουν την @PanguTeam να κυκλοφορήσει ένα εργαλείο για jailbreak στο iOS 10.3.1 (κωδικό όνομα Janus).Η έκδοση του λογισμικού θα κυκλοφορήσει μετά τη δημόσια έκδοση του iOS 10.3.2.

Το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να υποστηρίξει το ios 10.2.1 και παλιότερο αφού η Apple έχει αλλάξει το σύστημα των αρχείων στο λειτουργικό και έτσι αλλάζει και ο τρόπος του jailbreak.
Οι ενδιαφερόμενοι που βρίσκονται στο ios 10.2.1 μπορούν να αναβαθμίσουν άφοβα στην τελευταία έκδοση και να περιμένουν υπομονετικά για ότι νεότερο υπάρχει σύμφωνα με τις φήμες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !