Πολλά τα προβλήματα που έφερε το ios 11 αναφέρουν οι χρήστες

0
Δεκάδες τα ζητήματα στο ios 11 που καλείται η Apple να διορθώσει αλλά μέχρι τώρα δείχνει να μην τα καταφέρνει παρά και την αναβάθμιση του ios 11.0.1.

Ένα ακόμη πρόβλημα αναφέρουν σήμερα οι χρήστες στο  Reddit που έρχεται να προστεθεί στα πολλά και είναι η εφαρμογή της αριθμομηχανής.
Αν ένας χρήστης επιχειρήσει να πληκτρολογήσει γρήγορα μια μαθηματική πράξη η εφαρμογή δεν προλαβαίνει να ανταπεξέλθει και δίνει λάθος αποτέλεσμα.
Για παράδειγμα, αν προσθέσετε 1 + 2 + 3, γρήγορα το αποτέλεσμα δεν θα είναι 6, αλλά 24.
Η Apple με την κυκλοφορία του ios 11.0.1 προσπάθησε να λύσει τα προβλήματα αλλά φαίνεται πως δεν τα κατάφερε αφού σύμφωνα και με την σελίδα ZDNet εξακολουθούν να παραμένουν.
Οι διαμαρτυρίες αναφέρουν τυχαίες επανεκκινήσεις της συσκευής που φτάνουν μέχρι και 10 φορές μέσα σε μια ημέρα, προβλήματα συνδεσιμότητας του WiFi, εφαρμογές της μουσικής όπως το Spotify να μην εμφανίζεται στην οθόνη κλειδώματος και πολλά άλλα που μπορείτε να τα βρείτε είτε στο Reddit η και στην σελίδα του ZDNet εδώ.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !