Ο δημιουργός του Jailbreak Luca Todesco βρίσκει ευπάθειαα του πυρήνα στο PS4 5.0 Firmware

0
Ο δημιουργός του Jailbreak Luca Todesco είναι πίσω από αυτό! Έχει μόλις ανακαλύψει ένα νέο σφάλμα στον πυρήνα του PS4 5.0. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για αυτό.

Ο Luca έχει συμμετάσχει στο hacking του PlayStation από τότε που έφυγε από τη σκηνή του jailbreak. Έχει πλέον εκμεταλλευτεί με επιτυχία τον πυρήνα της ενημέρωσης firmware του PS4 5.0 .Ο ιταλός χάκερ ανακάλυψε επίσης μια ακόμα ευπάθεια ασφαλείας στο Webkit.Αυτό δεν είναι εκμετάλλευση, απλά ένα σφάλμα. Αλλά αν αυτό το τρωτό σημείο ασφαλείας είναι αρκετά ισχυρό για jailbreak, είναι μια άλλη ιστορία.Αυτό μπορεί να μετατραπεί σε jailbreak, δεδομένου ότι οι εκμεταλλεύσεις του πυρήνα είναι ισχυρές. Μόλις ο Luca αναπτύξει μια εκμετάλλευση εργασίας, θα είμαστε κοντά σε jailbreak για το PS4. Η ευπάθεια Webkit μπορεί επίσης να επιτρέψει στους χάκερ να αναπτύξουν ένα jailbreak Over-the-air ακριβώς όπως το JailbreakMe.

Ο Luca δεν θα απελευθερώνει πλέον εργαλεία jailbreak για οποιαδήποτε πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένου του PlayStation 4. Εκτός αυτού, η Sony παίρνει πολύ σοβαρά την πειρατεία και εναντίον οποιονδήποτε χάκερ που χτυπά την κονσόλα παιχνιδιών.Ορισμένοι προγραμματιστές έχουν επίσης πει ότι αυτές οι ευπάθειες είναι μάλλον εύκολο να διορθωθούν. Το FreeBSD απελευθερώνει αμέσως μια λύση στην επόμενη επαναφορά υλικολογισμικού.Η σκηνή του PlayStation Homebrew είναι πολύ νεκρή, οπότε δεν υπάρχει κανένας καλός λόγος για το πώς τα κατορθώματα του Luca θα αλλάξουν τίποτα.Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα πλεονεκτήματα για τις παλαιότερες εκδόσεις υλικολογισμικού όπως το 4.x. Ωστόσο, κανείς δεν είναι διατεθειμένος να εργαστεί πάνω τους.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !