FilzaJailed για ios 11! Πρόσβαση στο root της συσκευής σας! Χωρις Jailbreak! (περιέχει βίντεο με παράδειγμα: κέντρο ελέγχου)

0
Ο χάκερ Τζέικ Τζέιμς, έχει καταφέρει με επιτυχία το σύστημα DRM της Filza. Ο νεαρός χάκερ έβγαλε μια τροποποιημένη έκδοση της Filza που ονομάζεται FilzaJailed.

Το FilzaJailed είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα που επιτρέπει στους χρήστες του ios 11 να περιηγούνται στο σύστημα αρχείων χωρίς jailbreak.Πρόσφατα, ένας νέος προγραμματιστής παρουσίασε έναν εξερευνητή αρχείων σε ένα iPhone X που εκτελεί το ios 11.1.2. Αυτή είναι μόνο μια σταθερή και πλούσια σε χαρακτηριστικά έκδοση αυτής της χρησιμότητας. Χρησιμοποιεί το exploit async_wake , το οποίο βασίζεται στο εκμεταλλευόμενο πυρήνα του ios 11 του Ian Beer. Το βοηθητικό πρόγραμμα FilzaJailed ζευγαρώνει την εφαρμογή async_wake με την εφαρμογή Filza και ως εκ τούτου τις μεταφέρει στο ios 11. Σύμφωνα με τον προγραμματιστή, ενδέχεται να μην λειτουργεί για όλες τις συσκευές 64-bit, αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε,απλά να προσέχετε.

1) iPhone X
2) iPhone 8/8 συν
3) iPhone 7/7 συν iPhone 6s / 6s συν
4) iPhone 6/6 συν
5) iPhone 5S
6) Στο ipad και στο ipod touch δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα

Το exploit του Ian Beer υποστηρίζει το ios 11 μέχρι το 11.1.2 καθώς χρησιμοποιεί το async_wake. Μπορείτε να περιηγηθείτε στο σύστημα αρχείων του ios με πλήρη δικαιώματα ανάγνωσης / εγγραφής. Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε οποιοδήποτε αρχείο που βασίζεται σε κείμενο χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή.

Παρακάτω στο βίντεο που ακολουθεί υπάρχει ένα παράδειγμα με το κέντρο ελέγχου αφού έχει χρησιμοποιηθεί το flizajailed.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !