Ο Morpheus ετοιμάζει jailbreak στο ios 11 για όλες τις συσκευές 64-bit! Νέα είδηση για το jailbreak του ios 11

0
Ο Jonathan Levin γνωστός και ως Morpheus έχει επιτύχει jailbreak σε όλες τις συσκευές 64-bit της Apple! Είναι συμβατό με όλες τις εκδόσεις ios από 11 έως 11.1.2.

Αυτό είναι μακράν η μεγαλύτερη είδηση ​​μέχρι στιγμής στην κοινότητα jailbreak. Επιπλέον, οι τελευταίες συσκευές όπως το iPhone X, το iPhone 8 και το iPhone 8 plus είναι επίσης πλήρως συμβατές με αυτό το εργαλείο.

1) Πλήρης πρόσβαση SSH
2) Κωδικοποίηση παράκαμψης
3) Παράκαμψη του Sandbox
4) Εκτέλεση υπογεγραμμέσων δυαδικων αρχείων
5) Εκτελέση κώδικα χωρίς υπογραφή

Προς το παρόν, το Cydia ή ένα πρόγραμμα εγκατάστασης πακέτων δεν υπάρχει σε αυτό το εργαλείο. Ο Jonathan Levin έχει εκφράσει την αδιαφορία του για την προσθήκη του σε ένα εργαλείο αρκετές φορές στο παρελθόν.

Δεδομένου ότι η Apple TV είναι μια συσκευή 64-bit, επίσης υπάγεται στο πεδίο αυτού του εργαλείου. Η Apple TV έχει οριστεί για να λαμβάνει την απαραίτητη ανανέωση jailbreak μαζί με άλλες συσκευές ios. Αυτό το εργαλείο θα κάνει επίσης Liberail jailbreak για tvOS,το οποίο υποστηρίζει μόνο tvOS 10,συμβατό με tvOS 11-11.1.2. Ωστόσο, δεν είναι ακόμα γνωστό αν το Apple TV 4K (5η γενιά) είναι συμβατό με αυτήν την επερχόμενη ενημέρωση.

Ο Jonathan κατέστησε σαφές ότι αυτή τη φορά θα υπάρξει δημόσια κυκλοφορία κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Ας ελπίσουμε ότι ένας άλλος προγραμματιστής, όπως ο Abraham Masri, θα ενσωματώσει το Cydia με αυτό το εργαλείο, μόλις τον ενημερώσει ο Saurik. 


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !