Πως θα σταματήσετε το "κρασάρισμα" των τρίτων εφαρμογών & πως θα σταματήσετε τις ενημερώσεις του λογισμικού του Ios! (περιέχει βίντεο)

0
Όπως γνωρίζετε ήδη, η Apple μπορεί να ανακαλέσει οποιαδήποτε εφαρμογή.Αυτό περιλαμβάνει εφαρμογές που υπογράφετε με ένα πιστοποιητικό επιχείρησης ή προγραμματιστή ή να εγκαταστήσετε χρησιμοποιώντας έναν εγκαταστάτη εφαρμογών τρίτου μέρους μέσω των cydia alternatives.

Αυτή η παράκαμψη(που θα δούμε παρακάτω)της εφαρμογής αναστέλλει όλες τις ανακλήσεις πιστοποιητικών από την Apple και σας δίνει πρόσβαση σε εφαρμογές. Αυτό συνεπάγει την παρεμπόδιση της συσκευής σας να επικοινωνεί με το διακομιστή της Apple. Μόλις αποκλείσετε τον διακομιστή της Apple, δεν μπορούν πλέον να εξουδετερώσουν ή να ανακαλέσουν τις εφαρμογές σας με παραλλαγές. Αυτή είναι μια παράκαμψη και όχι μια ολοκληρωμένη λύση για την πλήρη κατάργηση του ορίου που ορίστηκε από την Apple.

Η αναμονή για υπογραφή ξανά εφαρμογών είναι χρονοβόρα και δεν γνωρίζετε ποτέ πότε θα μπορούσαν να ανακληθούν ξανά αυτές οι εφαρμογές. Ο αποκλεισμός των διακομιστών της Apple μειώνει τον κίνδυνο ανάκλησης πιστοποιητικού. Αυτή η παράκαμψη εξασφαλίζει ότι όλες οι εφαρμογές σας, όπως το BobbyMovie, το MovieBox, το PlayBox, το Snapchat ++, το Instagram ++, το SCOthman, κλπ, που παρέμειναν υπογεγραμμένες και δεν ανακλήθηκαν ξανά.

Παρακάτω υπάρχει ένα σχετικό βίντεο όπου βλέπουμε πως λειτουργεί:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !