Το iPhone X και το iPhone 8 δεν μπόρεσαν να επαναλάβουν την επιτυχία του iPhone 6

0
Παρά τη δημοσιότητα που περιβάλλει το iPhone X και το iPhone 8 και τις ελπίδες της Apple να σπάσει το ρεκόρ των πωλήσεων το τέταρτο τρίμηνο του 2017, και οι δύο συσκευές πωλούν χειρότερα από το iPhone 6.
Η ερευνητική εταιρία Partners Intellectual Research Partners έχει κυκλοφορήσει μια έκθεση που δείχνει σημαντική πτώση στα νέα smartphones της Apple από τα μοντέλα του 2014 και τον αριθμό των αντιτύπων που πωλούνται στις ΗΠΑ. Το iPhone X και το iPhone 8 είναι λιγότερο δημοφιλές από το iPhone 6 και 6 Plus πριν από τρία χρόνια.
Σύμφωνα με τους ερευνητές του Consumer Intelligence Research, το iPhone X και το iPhone 8 καταλαμβάνουν το 69% όλων των smartphone της Apple που πωλούνται τον πρώτο μήνα. Το μερίδιο του iPhone 6 το 2014 για την ίδια περίοδο ήταν 91%.
Επιπλέον, το 2017 η εταιρεία παρουσίασε το χειρότερο αποτέλεσμα στις πωλήσεις των ναυαρχίδων τα τελευταία χρόνια. Τα iPhone 7 και το iPhone 6 κατά τη στιγμή της κυκλοφορίας ήταν πολύ πιο δημοφιλή και κατέλαβαν το 73% και το 71% όλων των smartphones της εταιρείας αντίστοιχα.
Πιθανώς, ο λόγος για το χαμηλό επίπεδο των πωλήσεων του iPhone X είναι η υψηλή τιμή του. Δεν είναι όλοι πρόθυμοι να πληρώσουν για ένα smartphone 999 δολάρια και η μικρή ζήτηση για το iPhone 8 μπορεί να εξηγηθεί από το γεγονός ότι αυτή η συσκευή δεν είναι πολύ διαφορετική από το προηγούμενο μοντέλο. Ο παλιός σχεδιασμός έχει γίνει βαρετός για πολλούς, κανείς δεν θέλει να πληρώσει για αυτό πάλι.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !