Πως θα κάνετε jailbreak στο Apple TV σας στο TVOS 11

0
Και ενώ τα πράγματα για το jailbreak στο ios 11 εξελίσσονται ευχάριστα αν και σιγά σιγά σύμφωνα και με τα άρθρα του Αντώνη (ios Hack) έτσι και για το λειτουργικό του Apple TV υπάρχει επιτέλους ένα jailbreak μετά από πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
Η μόνη προϋπόθεση είναι να μην έχετε εγκαταστήσει στο Apple TV σας το λειτουργικό tvOS 11.2 καθώς η Apple διόρθωσε τα κενά σε αυτό.
Το jailbreak του Apple TV είναι για το tvOS 11.0 και 11.1 και ονομάζεται LiberTV11.
Για να το εκτελέσετε στη συσκευή σας θα χρειαστείτε όπως και στο ios το εργαλείο Cydia Impactor για να δημιουργήσετε ένα πιστοποιητικό καθώς και αυτό έχει την μορφή μιας εφαρμογής με κατάληξη ipa.
Σύρετε το αρχείο του jailbreak επάνω στο cydia impactor και προσθέστε τα στοιχεία σας για να δημιουργήσετε το πιστοποιητικό και το jailbreak στη συσκευή σας είναι έτοιμο όπου μπορείτε πλέον να βάλετε εφαρμογές τρίτων δημιουργών όπως το Kodi και πολλά άλλα που έχουμε αναφερθεί κατά καιρούς χωρίς κανένα περιορισμό.
Για να κατεβάσετε το jailbreak του Apple TV επισκεφτείτε τον σύνδεσμο εδώ.








http://newosxbook.com/libertv/LiberTV11.ipa



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !