Οι προγραμματιστές απολαμβάνουν τεράστια ώθηση από τον επανασχεδιασμό του App Store του Ios 11

0
Το App Store πήρε μια νέα εμφάνιση το περασμένο φθινόπωρο και η αλλαγή έχει ωφελήσει σημαντικά τους προγραμματιστές εφαρμογών τρίτων κατασκευαστών, όπως είχε προβλέψει η Apple. Μια νέα μελέτη διαπίστωσε ότι η ονομασία Game of the Day οδηγεί σε 800 τοις εκατό αύξηση των λήψεων.

Ο σχεδιασμός πριν από το ios 11 υπογράμμιζε τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές, οι οποίες δεν άλλαζαν πολύ συχνά. Δεν υπήρχαν λόγοι να επισκεφτείτε το κατάστημα εκτός από το να κάνετε λήψη λογισμικού που είχατε ακούσει κάπου αλλού.Η ενημερωμένη έκδοση του σχεδίου που ήρθε πέρυσι έφερε την οθόνη Today, ένα είδος ψηφιακού περιοδικού για το λογισμικό. Οι ιστορίες και οι επισημασμένες εφαρμογές αποσκοπούν να φέρνουν νέους τίτλους στην προσοχή των χρηστών iPhone και iPad. Ένας στόχος που λειτουργεί σαφώς.

Η εταιρεία ανάλυσης Sensor Tower συγκρινε τον αριθμό των λήψεων για εφαρμογές πριν και μετά την παρουσίασή τους στην οθόνη.Η μελέτη άρχισε τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ο επανασχεδιασμός του καταστήματος λογισμικού ξεκίνησε στο ios 11.Η αποκάλυψη της εφαρμογής App of the Day οδήγησε σε αύξηση των λήψεων κατά 685 τοις εκατό, σχεδόν εξίσου καλή με την εφαρμογή της ημέρας. Η Apple, η οποία γράφει μια ιστορία οθόνης σήμερα σχετικά με μια εφαρμογή, είχε ως αποτέλεσμα 222% αύξηση.Η Apple συνεχίζει να βελτιώνει το App Store, προσθέτοντας πρόσφατα την δυνατότητα ταξινόμησης των αναθεωρήσεων.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !