Η Apple σταματά την παραγωγή του AirPort

0
Η Apple ανακοίνωσε τη διακοπή των προϊόντων AirPort, συμπεριλαμβανομένων και των AirPort Express, AirPort Extreme και AirPort Time Capsule. Αυτό αναφέρεται από την σελίδα του TechCrunch.
Εκπρόσωποι της Apple ισχυρίζονται ότι οι δρομολογητές δεν θα εξαφανιστούν από την πώληση αφού υπάρχουν αποθέματα αλλά νέα gadgets δεν θα παράγονται πια. Η εταιρεία θα συνεχίσει επίσης να απελευθερώνει λογισμικό υποστήριξης για το AirPort.
Αναφορές για το επικείμενο κλείσιμο της σειράς router της Apple εμφανίστηκαν για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2016. Στη συνέχεια, η εταιρεία διέλυσε τη μονάδα που παράγει δρομολογητές. Η τελευταία δημιουργία του τμήματος εισήλθε στην αγορά το 2013.
Η αυξανόμενη δημοτικότητα των μοντέλων ανταγωνιστών και η ανάπτυξη δικτύων Wi-Fi όπως το Google Wi-Fi, το Eero και το Linksys Velop μπορεί να έχουν γίνει ένας από τους λόγους για την απόφαση να σταματήσει η παραγωγή των δρομολογητών της Apple.

Οι ειδικοί δεν αποκλείουν την πιθανότητα η Apple να επιστρέψει στον κόσμο των δρομολογητών εάν βρει έναν τρόπο να επανεξετάσει τους δρομολογητές και να εισαγάγει νέα προηγμένα μοντέλα.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !