Η Apple θα απαντήσει σε ερωτήσεις στους ιδιοκτήτες του HomePod ζωντανά

0
Σε μια ειδική διαδικτυακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου 2018, οι ειδικοί τεχνικής υποστήριξης της Apple θα απαντήσουν σε ερωτήσεις στους ιδιοκτήτες της έξυπνης στήλης ήχου του HomePod.
Το HomePod είναι ένα νέο προϊόν για την Apple. Ως εκ τούτου, η εταιρεία θέλει να είναι σίγουρη ότι οι ιδιοκτήτες της συσκευής χρησιμοποιούν όλες τις δυνατότητες του gadget.

Όποιος έχει ερωτήσεις σχετικά με το έργο του HomePod, μπορεί να πραγματοποιήσει μια ειδική συζήτηση, η οποία θα διοργανωθεί αυτή την εβδομάδα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 21:00 στις 25 Ιουλίου 2018 έως τις 01:00 στις 26 Ιουλίου, ώρα Ελλάδος. Ως πλατφόρμα, επιλέγεται ένα ειδικό τμήμα του ιστότοπου υποστήριξης.

Η Apple υπόσχεται ότι το online γεγονός θα βοηθήσει τους επισκέπτες να μάθουν πώς να προσωποποιήσουν τις ρυθμίσεις του HomePod, να δημιουργήσουν στερεοφωνικά ζεύγη, να χρησιμοποιήσουν το AirPlay 2 και το Siri και πολλά άλλα.

Μια έξυπνη στήλη Apple HomePod κοστίζει $ 350 δολάρια. Αυτό υπερβαίνει κατά πολύ την τιμή παρόμοιων προσφορών των πλησιέστερων ανταγωνιστών, για παράδειγμα, του Amazon Echo. Επομένως, η Tim Cook Corporation καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες για την προώθηση αυτού του gadget.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !