Αγωνιστικός προσομοιωτής Asphalt 9: Legend κυκλοφόρησε στο iOS

0
Πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του δημοφιλούς παιχνιδιού Asphalt 8, η Gameloft κυκλοφόρησε τη συνέχεια του το "Asphalt 9: Legends ". Το παιχνίδι ήταν δημόσια beta για περισσότερο από τρεις μήνες, αλλά τώρα είναι διαθέσιμο σε όλους.
Μία από τις κύριες αλλαγές στο Asphalt 9 είναι τα ενημερωμένα γραφικά με στοιχεία HDR, τα οποία, σύμφωνα με τους προγραμματιστές, το τοποθετούν στο ίδιο επίπεδο με τις κονσόλες. Επιπλέον, η εταιρία έχει ενημερώσει και έχουν εμφανιστεί και νέα soundtracks.

Σε αντίθεση με άλλους προσομοιωτές αγώνων, το Asphalt 9 έχει μια επιλογή Touch Drive, η οποία ελέγχει το αυτοκίνητο, συμπεριλαμβανομένων των στροφών. Ο χρήστης θα πρέπει να αποφασίσει πότε να ενεργοποιήσει την επιτάχυνση και τι ελιγμό να εκτελέσει.

Στην Αsphalt 9 υπάρχουν περισσότερα από 50 αυτοκίνητα και 70 μονοπάτια. Στη λειτουργία "Καριέρα", ο παίκτης διαθέτει 800 αγώνες. Για πρώτη φορά στη σειρά Asphalt, μπορείτε να δημιουργήσετε ή να επιλέξετε έναν σύλλογο για να εκτελέσετε εργασίες μαζί με άλλους παίκτες.

Το Asphalt 9 είναι ένα δωρεάν παιχνίδι, αλλά με ενσωματωμένες αγορές.Έχει μέγεθος στα 1,5 GB. Απαιτεί το iOS 8 και μεγαλύτερο και ένα smartphone από το iPhone 5 ή το iPad mini 2 και αργότερα. Επίσης απαιτεί συνεχή σύνδεση στο Internet.






https://itunes.apple.com/gr/app/asphalt-9-legends/id805603214?mt=8



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !