Facebook Watch Party: επιτρέπει στις ομάδες να παρακολουθούν ζωντανά εγγεγραμμένα βίντεο ενώ αλληλεπιδρούν μεταξύ τους σε πραγματικό χρόνο.

0
Το Facebook έρχεται με ένα ακόμα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό που έχει τη δυνατότητα να κάνει τους χρήστες να περάσουν περισσότερο χρόνο στην πλατφόρμα.

Το χαρακτηριστικό Facebook Watch Party μπορεί να ξεκινήσει από οποιονδήποτε σε μια ομάδα. Το άτομο που ξεκινάει το Party Watch θα επιλέξει συν-οικοδεσπότες, οι οποίοι θα ελέγχουν τη λίστα αναπαραγωγής και την αναπαραγωγή.Όλα τα μέλη της ομάδας μπορούν να προτείνουν τα βίντεο, να κάνουν ερωτήσεις, να κάνουν σχόλια ή να προσθέσουν αντιδράσεις σε πραγματικό χρόνο.

Η εκκίνηση ενός Party Watch είναι παρόμοια με την ανάρτηση στον τοίχο μιας ομάδας.Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να ξεκινήσετε το Facebook Watch Party είναι να του δώσετε ένα τίτλο (μπορείτε να προσθέσετε και μια εικόνα) και να το δημοσιεύσετε.Στη συνέχεια, θα πρέπει να προσθέσετε μερικά βίντεο για να ξεκινήσετε. Η ροή θα ξεκινήσει μετά την προσχώρηση άλλων χρηστών και τα βίντεο θα συγχρονιστούν για όλους τους θεατές. Μπορούν να προστεθούν περισσότερα βίντεο καθώς εξελίσσεται η ροή.

Το Facebook Watch Party βασίζεται στο περιεχόμενο Παρακολούθησης και στις διαδραστικές λειτουργίες παρόμοιες με το Facebook Live. Ωστόσο, το Party Watch υποστηρίζει τώρα μόνο ομάδες και όχι σελίδες . Επίσης, τα βίντεο πρέπει να φιλοξενούνται στο ίδιο το Facebook. Η εταιρεία, ωστόσο, δήλωσε ότι δοκιμάζει το Party Watch για σελίδες, αλλά δεν έχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την εκτόξευσή του.Παρ 'όλα αυτά, είναι σίγουρα ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό, κάτι που οι χρήστες έχουν από καιρό ζητήσει από υπηρεσίες όπως το Netflix και το Spotify.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !