Τα gadget της Apple θα μπορούν να φορτίζουν το ένα το άλλο

0
Στην ιστοσελίδα του Γραφείου Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ βρέθηκαν πολύ ενδιαφέροντα έγγραφα της Apple. Οι μηχανικοί της εταιρείας εργάζονται για τη δημιουργία ασύρματων φορτιστών ενσωματωμένων στα gadgets της εταιρείας.
Σύμφωνα με δημοσιευμένες εφαρμογές διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, οι υπάλληλοι της Apple έχουν βρει έναν τρόπο να εξοπλίσουν το MacBook, το iPad και το iPhone με λεπτούς σταθμούς ασύρματης φόρτισης. Σε αυτή την περίπτωση, οι συσκευές μπορούν να φορτίζουν όχι μόνο το Apple Watch, αλλά και τα άλλα.

Τα σημεία αναπλήρωσης της μπαταρίας θα τοποθετηθούν με τέτοιο τρόπο, ώστε τα gadget της Apple θα καταλήξουν τελικά σε λειτουργία multitasking και θα είναι σε θέση να εκτελέσουν τις λειτουργίες τους και να παίξουν το ρόλο ενός σταθμού φόρτισης.

Για πρώτη φορά, μιλήσαμε για τη χρήση ασύρματης τεχνολογίας φόρτισης που εφαρμόστηκε στις συσκευές της Apple όταν ήρθε το 2015. Στη συνέχεια, η εταιρεία εισήγαγε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το iPhone, το οποίο υποστηρίζει πρότυπο Qi. Τέτοιες συσκευές είδαν πραγματικά το φως το 2017.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !