Στον κώδικα του iOS 12, υπάρχει μια αναφορά δύο καρτών sim

0
Tο προσωπικό του 9to5Mac μελέτησε προσεκτικά την πέμπτη beta έκδοση του iOS 12 για προγραμματιστές και βρήκε μερικά πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τον κώδικα του προγράμματος, για ορισμένες περιοχές θα είναι πραγματικά δυνατή η υποστήριξη δύο καρτών sim, τουλάχιστον στο επίπεδο του λειτουργικού συστήματος.

Το στοιχείο που είναι υπεύθυνο για τη δημιουργία διαγνωστικών αναφορών περιλαμβάνει νέες αναφορές στην "κατάσταση της δεύτερης κάρτας SIM". Ένα άλλο στοιχείο αναφέρεται σε μια "συσκευή με δύο κάρτες SIM". Αυτό δείχνει ότι το iOS μπορεί να λειτουργήσει σε smartphones που υποστηρίζουν δύο ενεργές συνδέσεις μέσω του κυψελοειδούς δικτύου.
Πιθανότατα, οι υποδοχές για δύο κάρτες sim θα ισχύουν για τη μεγαλύτερη Plus έκδοση του iPhone του 2018. Αυτή η λειτουργία μπορεί να προσελκύσει χρήστες από ευρωπαϊκές και ασιατικές χώρες, καθώς και από αυτούς που ταξιδεύουν συχνά.

Σύμφωνα με έρευνες που διεξήχθησαν από την Atlas, το 2017 συσκευές με δύο sim κάρτες ήταν πιο δημοφιλείς στη Νιγηρία, τη Βραζιλία και την Αίγυπτο. Ενώ στις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Αυστραλία, τέτοια gadgets ήταν σπάνια.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !