Η Mozilla θέλει τους χρήστες να επιλέξουν το λογότυπο του Firefox

0
Η Mozilla αποφάσισε να ενημερώσει τα λογότυπα όλων των εφαρμογών της. Για να γίνει αυτό, ανέπτυξε δύο προκαταρκτικές εκδόσεις του σχεδιασμού των εικόνων, αναφέρει το The Verge.
Το Mozilla συχνά ενημερώνει το λογότυπο του Firefox. Ωστόσο, τώρα ο στόχος δεν είναι να δημιουργηθεί μια άλλη εικόνα για το προϊόν της ναυαρχίδας. Η εταιρεία αποφάσισε να αναδιατυπώσει τα λογότυπα για όλες τις εφαρμογές της από κινητά προγράμματα περιήγησης, έως το βοηθητικό πρόγραμμα για τη δημιουργία στιγμιότυπων οθόνης.

Η εταιρεία εισήγαγε δύο επιλογές σχεδιασμού, αποτελούμενες από διάφορα επίπεδα. Το πρώτο είναι το κύριο λογότυπο του Firefox. Το δεύτερο είναι τα εικονίδια διαφόρων εκδόσεων του προγράμματος περιήγησης Firefox για υπολογιστές και τρίτον τα λογότυπα για τις εφαρμογές VR και κινητή έκδοση του Firefox.Και τέλος είναι οι εικόνες για μελλοντικές εφαρμογές.
Οι χρήστες πρέπει να επιλέξουν το καλύτερο σύνολο εικονιδίων. Το Mozilla για κάποιο χρονικό διάστημα θα παρακολουθεί την αντίδραση στο διαδίκτυο για να καταλάβει ποιο στυλ στους χρήστες τους αρέσουν περισσότερο.Ωστόσο, η εταιρεία προειδοποιεί ότι πρόκειται για προκαταρκτικά σκίτσα που μπορεί και να μην ισχύσουν.

"Κάθε εικονίδιο θα υποβληθεί σε διάφορα στάδια βελτίωσης και μπορεί τελείως να διαφέρει από το τρέχον σχέδιο. Σε αυτό το στάδιο, εστιάζουμε στην επιλογή της ταυτότητας ", δήλωσαν εκπρόσωποι της Mozilla.

Την τελευταία φορά που το λογότυπο του προγράμματος περιήγησης άλλαξε ήταν τον Δεκέμβριο του 2017, όταν βγήκε το Firefox Quantum. Η Mozilla δεν πρόκειται να διεξαγάγει ανοικτή ψηφοφορία και δεν ζητά από τους χρήστες να στείλουν τις επιλογές σχεδιασμού τους.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !