Εύκολη επαναφορά και διαγραφή της προσωρινής μνήμης των εφαρμογών!Δώστε "ανάσα" στο Ios

0
Ο Ryan Petrich κυκλοφόρησε το tweak CacheClear το οποίο είναι τώρα συμβατό και για το electra jailbreak.Το tweak μπορεί να εγκατασταθεί δωρεάν προσθέτοντας την πηγή http://rpetri.ch/repo στο Cydia.Παρ´όλα αυτά προτείνω να βάλετε την πηγή repo.hackyouriphone.org/ και να κατεβάσετε το tweak.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις λεπτομέρειες χρήσης μιας εφαρμογής , πατήστε Ρυθμίσεις από το SpringBoard, Γενικά από το μενού Ρυθμίσεις, Χόρος στο Iphone και στη συνέχεια, πατήστε για να επιλέξετε μια εφαρμογή.Το CacheClearer παρέχει έναν εύκολο τρόπο για να ελευθερώσετε χώρο στη συσκευή σας ios χωρίς να χρειαστεί να διαγράψετε και να επανεγκαταστήσετε εφαρμογές.

Μόλις το κάνετε, θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο ενώ η κρυφή μνήμη έχει καθαριστεί. Ανάλογα με το πόσο μεγάλη είναι η προσωρινή μνήμη της εφαρμογής, μπορεί να χρειαστούν μερικά δευτερόλεπτα.Μετά την εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα σας ενημερώνει σχετικά με την διαγραφή προσωρινής μνήμης.

Τέλος,δεν είναι μόνο ένας καλός τρόπος για να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη των εφαρμογών, αλλά είναι ένας καλός τρόπος για να επαναφέρετε τις εφαρμογές στις εργοστασιακές ρυθμίσεις χωρίς να απαιτείται απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πως λειτουργεί το εν λόγο tweak με κύριο θέμα την εκκαθάριση των εφαρμογών-παιχνιδιών.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !