Αποκτήστε κρυφά πρόσβαση στα δεδομένα των συσκευών iOS των παιδιών σας

0
Με τον αυξανόμενο αριθμό παιδιών που έχουν πρόσβαση σε συσκευές όπως το iPhone και το iPad, έχει καταστεί απαραίτητο οι γονείς να αποκτήσουν ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο και να παρακολουθήσουν τις δραστηριότητές τους. Δεν είναι μόνο η υπερβολική χρήση και ο χρόνος προβολής που πρέπει να αφορούν τους γονείς, αλλά και τι κάνουν τα παιδιά στο iPhone τους, οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν, με ποίους επικοινωνούν, όλα αυτά πρέπει επίσης να παραμένουν υπό έλεγχο.
Το Spymer σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε απομακρυσμένα και να έχετε πρόσβαση σε περισσότερους από 12 τύπους δεδομένων στις συσκευές iOS των παιδιών σας, ώστε να μπορείτε να τους προστατέψετε από τον εθισμό των παιχνιδιών, την απάτη και το επικίνδυνο περιεχόμενο στο διαδίκτυο και, στη συνέχεια, να τους βοηθήσετε να κατανοήσουν πώς να χρησιμοποιούν σωστά τις συσκευές.
Το καλύτερο πράγμα για αυτό το εργαλείο είναι ότι υποστηρίζει και το iOS 11 και παλαιότερες εκδόσεις, οπότε ανεξάρτητα από την εκδοχή iOS που εκτελεί η συσκευή σας, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό για να παρακολουθήσετε το iphone.
Με το Spymer μπορείτε να παρακολουθείτε από απόσταση και να παρακολουθείτε μια μεγάλη ποικιλία δεδομένων και να περιορίσετε την πρόσβαση του παιδιού σας σε επιβλαβές περιεχόμενο. Με αυτό το λογισμικό μπορείτε να παρακολουθείτε φωτογραφίες και βίντεο που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή iOS του παιδιού, να διαβάζετε μηνύματα, σημειώσεις, να βλέπετε επαφές, ιστορικό κλήσεων, φωνητικά μηνύματα, ιστορικό Safari, σελιδοδείκτες Safari και Ημερολόγιο.

Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε την επικοινωνία τρίτου μέρους στη συσκευή του παιδιού σας. Ο Spymer υποστηρίζει δημοφιλείς εφαρμογές όπως οι WhatsApp, Line, Kik, Viber, WeChat και QQ....
Το Spymer έρχεται με μια δωρεάν δοκιμή που σας επιτρέπει να δείτε αν το λογισμικό είναι κατάλληλο για τις ανάγκες σας ή όχι. Αν το θεωρείτε χρήσιμο, τότε μπορείτε να αγοράσετε μια μηνιαία συνδρομή απο το σύνδεσμο εδώ.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !