Το Samsung Galaxy S9 φορτώνει δεδομένα ταχύτερα από το iPhone X

0
Η Qualcomm δημοσίευσε μια σύγκριση της ταχύτητας των μόντεμ X20, η οποία είναι μέρος του επεξεργαστή Snapdragon 845 και της Intel XMM 7480, η οποία είναι εγκατεστημένη στο iPhone X. Τα δεδομένα παρέχονται από την Ookla, την εταιρεία ανάπτυξης του speedtest.net.
Οι μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν σε τηλέφωνα με επεξεργαστή Snapdragon 845. Αυτά περιλαμβάνουν τα Samsung Galaxy S9, OnePlus 6, LG G7 ThinQ και HTC U12 +. Εκτός από το iPhone X, το μόντεμ Intel XMM 7480 χρησιμοποιείται στο iPhone 8 και στο 8 Plus. Στη σύγκριση, συμμετείχαν επίσης τα smartphones iPhone 7 και 7 Plus με το μόντεμ Intel XMM 7360. Η ταχύτητα μετρήθηκε με τους κυτταρικούς φορείς T-Mobile και AT & T.

Ως αποτέλεσμα των δοκιμών, αποδείχθηκε ότι σε smartphones με επεξεργαστή Snapdragon 845 τα δεδομένα φορτώνονται ταχύτερα από ό, τι στο iPhone X. Για παράδειγμα, η ταχύτητα λήψης δεδομένων από την AT & T είναι 64% ταχύτερη στο Snapdragon 845 από ό, τι στο XMM 7480.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !