Δωροεπιταγές για οποιαδήποτε αγορά από το Amazon!

0
H iMyFone είναι μια εταιρεία που αναπτύσσει εξειδικευμένο software για iOS συσκευές, το οποίο μπορεί να σας λύσει τα χέρια σε πολλές περιπτώσεις όπως για παράδειγμα αν μπλοκάρει το iphone σας!
Το καλό είναι πως μέχρι τις 19 Αυγούστου, για μερικές ακόμα μέρες δηλαδή, μπορείτε να αποκτήσετε δωροεπιταγές για έκπτωση έως και 70% για την αγορά software iMyfone για το iPhone ή iPad σας, αλλά και 100$ δωροεπιταγές για οποιαδήποτε αγορά από το Amazon!
Η καμπάνια του iMyFone τρέχει εδώ και αρκεί να την κάνετε ένα share στο Facebook ή το Twitter σας για να μπείτε στην κλήρωση για τις Amazon δωροεπιταγές.

Ωστόσο, για το εκπτωτικό του κουπόνι του 70%, δεν χρειάζεται να μπείτε σε καμία κλήρωση! Το δικαιούνται όλοι οι χρήστες, αρκεί να έχετε κάνει like στο facebook page του iMyFone και έπειτα θα μπορείτε να χρησιμοποιήστε τον εκπτωτικό κωδικό στις αγορές σας από το site.

Οι software σουίτες του iMyFone βρίσκονται ήδη σε προσφορά, από $8,97, οπότε είναι η ιδανική στιγμή να αποκτήσετε κάποιο από αυτά τα προγράμματα, αν θέλετε.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !