Η Τουρκία ανακοινώνει το μποϊκοτάζ του iPhone

0
Ο πρόεδρος Ρετζέπ Ερντογάν δήλωσε ότι η χώρα του θα μποϊκοτάρει το iPhone και κάποιες άλλες αμερικανικές συσκευές. Αυτό αναφέρεται από το CNBC.

"Αν κάποιος έχει ένα iPhone, τότε από την άλλη υπάρχει και η Samsung. Και έχουμε επίσης τις δικές μας μάρκες τηλεφώνου.
Θα παράγουμε αρκετά αγαθά για τον εαυτό μας. Πρέπει να παρουσιάσουμε προϊόντα καλύτερης ποιότητας από αυτά που εισάγουμε από τις ΗΠΑ ", δήλωσε ο Ergodan, μιλώντας στο συμπόσιο της Άγκυρας
.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας, ο Πρόεδρος της Τουρκίας σημείωσε ότι το iPhone αποτελεί σημαντικό μέρος των αμερικανικών εισαγωγών. Ως μία από τις πιθανές εναλλακτικές λύσεις στα smartphones της Apple, σημείωσε τα τουρκικά gadgets Vestel Venus.

Ο Ρετζέπ Ερντογάν προέτρεψε τους ανθρώπους να προτιμήσουν μη αμερικανικά gadgets. Δεν είναι γνωστό εάν η Τουρκία θα επιβάλει την πλήρη απαγόρευση της εισαγωγής αγαθών από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η προεδρική δήλωση ήταν μια απάντηση στις ενέργειες του Λευκού Οίκου. Ως αποτέλεσμα των κυρώσεων των ΗΠΑ έναντι της Τουρκίας, η συναλλαγματική ισοτιμία του εθνικού νομίσματος της λίρας  έχει μειωθεί σημαντικά.

Επί του παρόντος, υπάρχουν δύο καταστήματα Apple στην Τουρκία και τα iOS gadgets καταλαμβάνουν το 16% της αγοράς των smartphone. Ίσως, σύντομα, η ευθυγράμμιση των δυνάμεων σε αυτή τη βιομηχανία να αλλάξει σημαντικά.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !