App Admin: Ενημέρωση διαχείρισης εφαρμογών! Υποβάθμιση των apps σε παλαιότερες εκδόσεις!

0
Το App Admin είναι ένα tweak που επιτρέπει στον χρήστη να υποβαθμίσει κάποιο app σε χαμηλότερες εκδόσεις. Σε αντίθεση με την παραδοσιακή μέθοδο της υποβάθμισης των αιτήσεων με τη βοήθεια του iTunes.

Το App Admin τρέχει άμεσα και δεν απαιτεί τις υπηρεσίες ενός υπολογιστή. Η υποβάθμιση είναι αρκετά χρήσιμη όταν νέες δυνατότητες στην ενημερωμένη εφαρμογή προκαλεί θέματα συμβατότητας.

Πρόσφατα, το App Admin ενημερώθηκε για το Electra Jailbreak και είναι τώρα φορτωμένο με ακόμη περισσότερα χαρακτηριστικά. Επιπλέον, η ενημερωμένη εφαρμογή λειτουργεί επίσης σε παλαιότερες εκδόσεις του Ios. Αν μιλάμε για τα νέα χαρακτηριστικά το πιο σημαντικό είναι η μείωση των βημάτων που απαιτούνται για να υποβαθμίσει μια εφαρμογή στην προηγούμενη έκδοσή. Η διαδικασία υποβάθμισης είναι σχετικά ταχύτερη σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις της εφαρμογής υποβάθμισης. Οι χρήστες μπορούν να δουν τη λίστα όλων των προηγούμενων ληφθέντων εκδόσεων των εφαρμογών που το καθιστά αρκετά εύκολο για έναν χρήστη να επιλέξει την έκδοση που θέλει να υποβαθμίσει.

Στο παραπάνω βίντεο θα δείτε πως θα εγκαταστήσετε το App Admin και πως θα υποβαθμίσετε κάποιο app σε κάποια παλιότερη έκδοση,όπως για παράδειγμα το Viber.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !