Η Apple προσκαλεί στην παρουσίαση νέου iPhone

0
Η Apple ανακοίνωσε την ημερομηνία και την ώρα για την επόμενη παρουσίαση του iPhone. Φέτος η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου. Τα κορυφαία στελέχη της εταιρείας θα παρουσιάσουν τα νέα smartphones από τη σκηνή του θεάτρου Steve Jobs στις 10:00 τοπική ώρα (20:00 ώρα Ελλάδας).

Συνήθως, η Apple πραγματοποιεί παρουσιάσεις του Σεπτεμβρίου την Τρίτη. Ωστόσο, φέτος, η Τρίτη πέφτει στις 11 Σεπτεμβρίου - ημέρα μνήμης όσων σκοτώθηκαν κατά την τρομοκρατική επίθεση του 2001. Ως εκ τούτου, η εταιρεία μεταβίβασε το γεγονός μια ημέρα αργότερα.

Στον επίσημο δικτυακό τόπο της Apple ήδη φέρεται μια τυποποιημένη πρόσκληση. Στην καρτέλα με τις ανακοινώσεις των επερχόμενων γεγονότων εμφανίστηκε μόνο μία εικόνα - χρυσό δαχτυλίδι σε μαύρο φόντο. Ωστόσο, ήδη από αυτό μπορείτε να εξαγάγετε κάποια συμπεράσματα. Ίσως το χρυσό χρώμα του λογότυπου του Apple Park να επιβεβαιώσει τις φήμες για την εμφάνιση των iPhone X σε αυτή τη σκιά.

Ότι φέτος, η Apple θα παρουσιάσει τρία smartphones το γνωρίζουμε από, πληροφορίες εδώ και πολύ καιρό. Οι φήμες επιβεβαιώνονται και από αξιόλογους αναλυτές. Προφανώς, σε μερικές εβδομάδες περιμένουμε, τον κληρονόμο του iPhone X, ένα διευρυμένο iPhone 6,5 ιντσών, το οποίο θα αντικαταστήσει την έκδοση του Plus και ένα πιο φιλικό προς το περιβάλλον iPhone με οθόνη διαγώνιο 6,1 ίντσες.

Τι θα δείξει πραγματικά ο Tim Cook και άλλοι κορυφαίοι διευθυντές της Apple από τη σκηνή του θεάτρου, θα το δούμε στις 12 Σεπτεμβρίου.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !