Η πλατφόρμα Facebook Watch ειναι παγκόσμια πλέον

0
To Facebook watch ήρθε να ταράξει τα νερά του  streaming video και να φέρει νέες υπηρεσίες όπως είναι το YouTube, το Netflix, Amazon Prime και το HBO.
Η νέα τηλεοπτική υπηρεσία αρχίζει σιγά σιγά να εμφανίζετε σε όλο και περισσότερες χώρες στο κόσμο με τις δυνατότητες που περιλαμβάνει.
Στο περιεχόμενο θα βρείτε βίντεο που ονομάζονται "shows", όπως για παράδειγμα, με ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαγειρέματος, αθλητικά, ένα ημερήσιο vlog, κλπ.Θα βρείτε αστεία video αλλά και ενημερωτικά και σκοπός της υπηρεσίας είναι φυσικά το κέρδος από διαφημίσεις.
Κερδισμένοι όμως θα είναι και οι δημιουργοί των video και θα έχουν έσοδα εφόσον οι δημιουργίες των βίντεο έχουν διάρκεια μεγαλύτερη των 3 λεπτών, και έχουν τουλάχιστον 10.000 οπαδούς.
Το Facebook Watch είναι ήδη διαθέσιμο σε πολλές χώρες και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε συμβατή συσκευή.


Facebook

Facebook. 212M likes. The Facebook Page celebrates how our friends inspire us, support us, and help us discover the world when we connect.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !