Η Huawei νίκησε την Apple στον αριθμό των smartphones που πωλήθηκαν

0
Σύμφωνα με νέες πληροφορίες από την Gartner, η Apple βρέθηκε στη δεύτερη θεση απο την Huawei στην κατάταξη του αριθμού των συσκευών που πωλήθηκαν.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης, η κινεζική εταιρεία πώλησε 49,8 εκατομμύρια μονάδες για το δεύτερο τρίμηνο του 2018, με το μερίδιο της στην παγκόσμια αγορά smartphone που ήταν στο 13,3%. Η Apple, με τη σειρά της, για την ίδια περίοδο πώλησε 41,3 εκατομμύρια iPhone, που αντιστοιχεί στο 11,9% του συνολικού όγκου συσκευων που πωλήθηκε στον κόσμο .

Αν συγκρίνουμε αυτά τα στοιχεία με το δεύτερο τρίμηνο του 2017, βλέπουμε ότι η Huawei είχε 9,8%, δηλαδή παρατηρείται μια συνεχόμενη ανάπτυξη. Η Apple, αντίθετα, μειώνεται αισθητά, καθώς πριν από ένα χρόνο το μερίδιο αγοράς της εταιρείας ήταν ίσο με 12,1%.
Στην ηγετική θέση είναι η Samsung με 72,3 εκατομμύρια smartphones. Οι Xiaomi και Oppo κατέλαβαν, αντίστοιχα, την τέταρτη και την πέμπτη γραμμή.

Ο επικεφαλής της έρευνας Gartner Anshul Gupta συνδέει το γεγονός αυτό με το γεγονός ότι η Huawei συνεχίζει να εισάγει καινοτόμα χαρακτηριστικά στις συσκευές της και επιπλέον επεκτείνει την ήδη αρκετά μεγάλη γκάμα μοντέλων. Μια μεγάλη επένδυση στην τοποθέτηση της μάρκας και στις συσκευές Honor ενεργοποιούν ενεργά τις πωλήσεις.

Η Gupta σημείωσε επίσης ότι οι επιτυχίες της Huawei οφείλονται στην πτώση των πωλήσεων του iPhone X και ότι η μείωση της ζήτησης άρχισε πολύ νωρίτερα από ό, τι είχε ανακοινώσει δημόσια η Apple.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !