Η Google θα σας πει πόσο χρόνο ξοδεύετε στο YouTube

0
Ο γίγαντας της αναζήτησης έδωσε περισσότερη προσοχή στο χόμπι των χρηστών του YouTube, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για την ψηφιακή ευημερία. Έτσι τώρα μπορείτε να μάθετε πόσο χρόνο περάσετε με το να παρακολουθείτε βίντεο.
Έχει προστεθεί ένα προφίλ στο μενού του λογαριασμού YouTube, το οποίο περιγράφει το χρόνο που αφιερώσατε στα βίντεο. Οι συνδυασμένες από το παρελθόν λειτουργίες της Google που θα σας βοηθήσουν να ελέγξετε τη χρήση των πόρων βίντεο.

Το ημερολόγιο στατιστικών στοιχείων δείχνει το χρόνο που ξοδεύεται στο YouTube σήμερα, χθες και τις τελευταίες επτά ημέρες. Υπολογίζει επίσης τη μέση ημερήσια τιμή των προβολών βίντεο, αλλά δεν περιλαμβάνει το χρόνο που αφιερώνεται στο YouTube Music ή στο YouTube TV.

Το προφίλ έχει επίσης συλλέξει μερικά χρήσιμα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να περιορίσετε την απώλεια χρόνου στο βίντεο αν για παράδειγμα ξεχαστείτε. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει πόσο καιρό είναι πρόθυμος να αφιερώσει στο YouTube και να δημιουργήσει μια υπενθύμιση ότι είναι ώρα να κάνουμε ένα διάλειμμα όταν φθάσει στο όριο. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε το βίντεο αυτόματης αναπαραγωγής, ώστε να μην παρασυρθείτε βλέποντας τα παρακάτω βίντεο που αναπαράγονται αυτόματα.
Οι ειδοποιήσεις μπορούν να περιοριστούν στην καθημερινή επιλογή των κλιπ που δημιουργεί ο χρήστης. Υπάρχει μια επιλογή για τον καθορισμό της ώρας κατά την οποία θα ληφθούν αυτές οι ειδοποιήσεις.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !