Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ρολόι Apple για σύνδεση με το Android smartphone; Ναι,αλλά όχι για όλους!

0
Το Apple Watch δεν μπορεί να τρέξει μόνο του. Χρειάζεται το iPhone ως οικοδεσπότη για να τρέξει. Έτσι, εν συντομία, για τους χρήστες iPhone, η αγορά του Apple Watch δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα. Συγχρονίστε το με το iPhone σας και αυτό είναι. Θα έχετε ένα πλήρως λειτουργικό ρολόι της Apple. Αλλά τι γίνεται αν χρησιμοποιείτε Android smartphone;

Η Apple μέχρι στιγμής δεν έχει ποτέ την πρόθεση να επιτρέψει στους χρήστες που δεν χρησιμοποιούν το iPhone να χρησιμοποιούν το Apple Watch, σε αντίθεση με το Google το οποίο επιτρέπει στο Android Wear Smartwatches να χρησιμοποιηθεί με το iPhone. Μπορείτε όμως να το καταφέρετε με κάποιο τρόπο (εν μέρει) να εργαστείτε μέσα από κάποιες αμυχές. Μπορεί να απαντήσει σε τηλεφωνικές κλήσεις, μπορεί να στείλει μηνύματα κειμένου - ακόμα και το iMessage με το Android ως το κύριο τηλέφωνο.

1) Apple Watch LTE.
2) Ένα iPhone συνδεδεμένο με το Watch της Apple.
3) Κάθε Android smartphone με οποιαδήποτε έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android.

Χρησιμοποιώντας τις 3 συσκευές, το Apple Watch, το iPhone και το Android smartphone, ακολουθήστε τα βήματα για να το λειτουργήσετε με το Android:

1) Ζευγαρώστε το Apple Watch LTE στο iPhone σαν κανονικό. Ρυθμίστε τις κλήσεις Watch και iMessage επίσης.

2) Μόλις ολοκληρωθεί η αντιστοίχιση και η ρύθμιση μεταξύ του Apple Watch και του iPhone, βγάλτε το iPhone, βγάλτε την κάρτα SIM από το iPhone και τοποθετήσετε το στο smartphone Android.

3) Ενεργοποιήστε το Cellular στο smartphone Android σας και, αν χρειαστεί, ενεργοποιήστε τη λειτουργία αεροπλάνου στο Watch της Apple και απενεργοποιήστε το απλά, για να βεβαιωθείτε ότι το Watch της Apple είναι πραγματικά αποσυνδεδεμένο από το iPhone.

4) Το Apple Watch σας θα ζευγαρωθεί με το Android μέσω της κάρτας SIM.

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι οι πληροφορίες κάρτας SIM έχουν αντιστοιχιστεί με το Apple Watch LTE χρησιμοποιώντας το iPhone, τότε μεταφέρεται η ίδια κάρτα SIM από ένα iPhone σε ένα smartphone Android. Η εγκατάσταση νέων εφαρμογών δεν θα λειτουργήσει με βεβαιότητα. Το pinging του Android smartphone μέσω του Apple Watch δεν λειτουργεί επίσης. Η χρήση της Apple Watch ως remote selfie δεν λειτουργεί επίσης. Και υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που δεν λειτουργούν απλώς και μόνο επειδή μέχρι σήμερα, το Apple Watch εξακολουθεί να χρειάζεται το iPhone για να λειτουργεί σωστά και να λειτουργεί.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !