Πώς να στείλετε ένα αυτοκαταστροφικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην εφαρμογή Gmail

0
Αυτό το έτος η Google πρόσθεσε τεράστιο αριθμό καινοτομιών στην υπηρεσία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της.
Νωρίτερα στο Gmail υπήρχε η ευκαιρία να ακυρώσετε τα απεσταλμένα μηνύματα, τώρα η Google πρόσθεσε την "Εμπιστευτική λειτουργία" με τη δυνατότητα να στείλει  κάποιος μηνύματα που αυτοκαταστρέφονται.

Για να στείλετε ένα τέτοιο μήνυμα, θα πρέπει να έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Gmail στο smartphone σας, να δημιουργήσετε ένα νέο μήνυμα, να κάνετε κλικ στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία και να επιλέξετε "Εμπιστευτική λειτουργία".

Σε αυτήν τη λειτουργία, υπάρχουν δύο επιλογές με την μια να ορίστε την ημερομηνία καταστροφής και η άλλη να ορίστε έναν κωδικό ασφαλείας.
Μπορείτε να ορίσετε την προθεσμία για τη διαγραφή της επιστολής από 1 ημέρα σε 5 έτη.

Για την προστασία με κωδικό πρόσβασης, υπάρχουν 2 επιλογές: τυπικό και κωδικό SMS.
Η βασική λειτουργία θα επιτρέψει στους παραλήπτες να ανοίγουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόνο στην εφαρμογή του Gmail.

Πριν από την επιλογή ενός SMS κωδικού είναι απαραίτητο να γνωρίζετε εκ των προτέρων τον αριθμό τηλεφώνου του παραλήπτη, δεδομένου ότι ο κωδικός θα έρθει σε αυτόν σε ένα μήνυμα SMS.

Η εμπιστευτική λειτουργία παρέχει επίσης προστασία από την αποστολή, για αντιγραφή και λήψη του μηνύματος.

Εάν κάτι πήγε στραβά, δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι να λήξει το γράμμα. Μπορείτε απλά να μεταβείτε στο "Αποστολή", να βρείτε αυτό το μήνυμα και να κάνετε κλικ στο μεγάλο μπλε κουμπί "Κατάργηση πρόσβασης".



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !