Δημιουργήστε αυτόματα εφεδρικά αντίγραφα από τη συσκευή σας

0
Για να επιτρέψετε στο iCloud να δημιουργεί αυτόματα εφεδρικά αντίγραφα της συσκευής σας καθημερινά έτσι ώστε ότι και να γίνει στη συσκευή σας να μην κινδυνέψετε ποτέ να χάσετε τα δεδομένα σας, διαβάστε παρακάτω τι πρέπει να κάνετε:
  • Βεβαιωθείτε ότι τα Εφεδρικά αντίγραφα iCloud είναι ενεργοποιημένα στις Ρυθμίσεις > [το όνομά σας] > iCloud > Εφεδρικά αντίγραφα iCloud. Εάν χρησιμοποιείτε iOS 10.2 ή παλαιότερη έκδοση, μεταβείτε στην επιλογή Ρυθμίσεις > iCloud > Εφεδρικό αντίγραφο.
  • Συνδέστε τη συσκευή σας σε μια παροχή ρεύματος.
  • Συνδέστε τη συσκευή σας σε ένα δίκτυο Wi-Fi.
  • Βεβαιωθείτε ότι η οθόνη της συσκευής σας είναι κλειδωμένη.
  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό διαθέσιμο χώρο στο iCloud για το εφεδρικό αντίγραφο. Όταν συνδεθείτε στο iCloud, λαμβάνετε 5 GB χώρου αποθήκευσης iCloud δωρεάν. Αν χρειάζεστε περισσότερο χώρο αποθήκευσης iCloud, μπορείτε να αγοράσετε περισσότερο από το iPhone, το iPad, το iPod touch ή τον Mac σας. Τα προγράμματα ξεκινούν από 50 GB για 0,99 USD το μήνα.
 Με αυτό το τρόπο ακόμη και αν αλλάξετε συσκευή η την αναβαθμίσετε δεν κινδυνεύετε να χάσετε τίποτε αρκεί να συνδεθείτε και να πατήσετε επαναφορά.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !