Liberty Lite : Απόκρυψη Jailbreak! Ξεγελάστε εφαρμογές και παιχνίδια! Παραδειγμα Fortnite!

0

                                 
Είναι πολύ κοινό ότι οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τις εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών, στην πραγματικότητα, θεωρείται ότι είναι το σωστό για τους υποψηφίους να βρουν τις αγαπημένες τους εφαρμογές ή παιχνίδια που δεν είναι διαθέσιμα στο AppStore. Συγχρόνως, υπάρχει επίσης το μειονέκτημα που δεν υπάρχει υποστήριξη από την πολιτική όπου άλλα παιχνίδια ή εφαρμογές έχουν. Αυτό το είδος του προβλήματος θα πρέπει να αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι από τους χρήστες της συσκευής ios, όταν πρόκειται για τη χρήση λογισμικού ή παιχνιδιών.

Σε αυτήν την περίπτωση, οι χρήστες προσπαθούν να κρύψουν το jailbreak στις συσκευές τους για να τρέξουν τα παιχνίδια ή το λογισμικό ομαλά χωρίς οποιεσδήποτε παρενοχλήσεις. Ωστόσο, υπάρχει η λύση με το Liberty Lite. Ξεκίνησε πρόσφατα για τους χρήστες να προστατεύουν το καθεστώς του jailbreak με το Electra jailbreak. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι σημαντικό να ακολουθήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης για να εκτελέσετε αυτήν την πρόοδο χωρίς δυσκολίες.

Πριν μπείτε στο κομμάτι της διαδικασίας εγκατάστασης, είναι απαραίτητο  να βρείτε τα απαιτούμενα βήματα. Μόλις η διαδικασία ακολουθείται επιτυχώς, κατόπιν μπορείτε εύκολα να κρύψετε την κατάσταση jailbreak στη συσκευή σας. Ο κύριος λόγος είναι όλος για το jailbreak που δεν θα υποστηριχθεί από τέτοια παιχνίδια ή λογισμικό στη συσκευή σας.

Θα χρειαστεί να ανοίξετε τον Cydia και να βάλετε το ρεπο ryleyangus.com/repo/ και κατόπιν να κατεβάσετε το tweak Liberty Lite ώστε να ενεργοποιήσετε τις ανάλογες επιλογές είτε σε εφαρμογές είτε σε παιχνίδια που έχουν υποστεί block λόγο του Jailbreak της συσκευής. Οπότε θα είστε σε θέση να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές ή τα παιχνίδια ελεύθερα και χωρίς κανένα πρόβλημα. Το Liberty Lite έχει αυτόν τον σκοπό.

Παρακάτω στο βίντεο υπάρχει το παράδειγμα με το παιχνίδι(fortnite) στο οποίο θα δείτε ότι με το tweak θα μπορέσετε να παίξετε,πράγμα που δεν μπορούσατε να κάνετε! Επίσης θα δείτε και πως θα ενεργοποιήσετε το tweak για να είναι λειτουργικό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !