Πώς να ορίσετε στη σελίδα σύνδεσης 192.168.1.1, το όνομα χρήστη, τον κωδικό πρόσβασης και τις ρυθμίσεις!

0
Διεύθυνση IP που είναι επίσης γνωστό ότι χρησιμοποιείται για πολλούς και διάφορους λόγους, ειδικά για τη σύνδεση στο δρομολογητή μαζί με τη βοήθεια ενός ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης. Η διεύθυνση IP 192.168.1.1 είναι μια ιδιωτική διεύθυνση IP η οποία χρησιμοποιείται κυρίως στον δρομολογητή Linksys. Οι διαφορετικές συσκευές δικτύωσης χρησιμοποιούν διαφορετικές ιδιωτικές διευθύνσεις IP σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους. Ωστόσο, η δημόσια διεύθυνση IP χρησιμοποιείται κυρίως στον ιστότοπο. Η σύνδεση IP διεύθυνση είναι κατά το πλείστον μία από τις προεπιλεγμένες διευθύνσεις IP για τον δρομολογητή Linksys.

Εάν αυτή είναι η νέα προεπιλεγμένη διεύθυνση IP της συσκευής τότε θα πρέπει να είναι η ίδια, αλλά εάν η συσκευή δεν είναι και πάλι νέα, τότε η διεύθυνση IP μπορεί να είναι διαφορετική.Οι διευθύνσεις IP 192.168.1.1 και 192.168.0.1 είναι πιο γνωστές από το όνομα ως διευθύνσεις κεντρικού υπολογιστή.

Για να ρυθμίσετε οτιδήποτε στο δρομολογητή, θα πρέπει να συνδεθείτε στον δρομολογητή και να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση IP 192.168.1.1 στο πεδίο adders του προγράμματος περιήγησης και απλά κάντε κλικ στο κουμπί Go από το πρόγραμμα περιήγησης. Τώρα θα εμφανιστεί η οθόνη σελίδα σύνδεσης και εκεί θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε προεπιλεγμένες πιστοποιήσεις που είναι το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης. Θα λάβετε αυτά τα αρχεία καταγραφής με όλες τις πληροφορίες στο πλαίσιο Router. Ελέγξτε την πίσω πλευρά για να μάθετε τη διεύθυνση IP, το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης.

Τώρα, η εγκατάσταση του διαδικτύου στο δρομολογητή είναι ένα πολύ εύκολο έργο. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες ISP (παροχέα υπηρεσιών Internet) για να ρυθμίσετε τη σύνδεση στο διαδίκτυο. Ο ISP σας πρέπει να είναι σε θέση να δώσει όλα τα ζωτικά και σημαντικά δεδομένα για τη ρύθμιση του διαδικτύου. Εάν θέλετε να ρυθμίσετε το διαδίκτυο μιας τηλεφωνικής σύνδεσης, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης στο δρομολογητή της τηλεφωνικής κλήσης. Θα ήταν καλύτερα να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Wizard για τη ρύθμιση του γρήγορου διαδικτύου. Οι προχωρημένοι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν τη σύνδεση στο διαδίκτυο με μη αυτόματο τρόπο.

Το προεπιλεγμένο όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης για την IP 192.168.1.1 είναι: - Όνομα χρήστη: admin
- Κωδικός πρόσβασης: admin
 ή Όνομα χρήστη: admin
 Κωδικός πρόσβασης: κωδικός πρόσβασης

Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης 192.168.1.1 του δρομολογητή;

Πρώτα απ 'όλα θα πρέπει να μεταβείτε στη σελίδα διαχειριστή πρόσβασης Router> μετά μεταβείτε στις σύνθετες ρυθμίσεις> Διαχειριστής δρομολογητή> Αλλαγή κωδικού πρόσβασης> Εισαγωγή παλαιού κωδικού πρόσβασης> Εισάγετε τον παλιό και νέο κωδικό πρόσβασης και στη συνέχεια το τελευταίο για αποθήκευση. Και ο κωδικός πρόσβασης του δρομολογητή θα αλλάξει με απλό τρόπο.


Μπορείτε να συνδεθείτε στον δρομολογητή σας με τη διεύθυνση IP που είναι προεπιλεγμένη, αλλά σημειώστε ότι κάθε δρομολογητής έχει το δικό του σετ προεπιλεγμένης διεύθυνσης IP. Έτσι, παρακάτω υπάρχει όλη η λίστα με όλες τις διευθύνσεις IP 192.168.1 του δρομολογητή και το προεπιλεγμένο όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης.

Router TP-Link, Σύνδεση και Διεύθυνση IP:

Βήμα 1: Η διεύθυνση IP του δρομολογητή TP-Link είναι 192.168.1.1. Στη συνέχεια, πρέπει να συνδέσετε το δρομολογητή και τον υπολογιστή με ένα καλώδιο RJ45.

Βήμα 2: Πληκτρολογήστε 192.168.1.1 στο πρόγραμμα περιήγησης και πατήστε Enter.

Βήμα 3: Εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης. Διεύθυνση IP: 192.168.1.1 Όνομα χρήστη: admin και Κωδικός πρόσβασης: admin / password.

Βήμα 4: Μεταβείτε στις ρυθμίσεις ασύρματου δικτύου και απλώς αλλάξτε τις ρυθμίσεις ανάλογα με την επιλογή που επιθυμείτε.

Αν αντιμετωπίζετε κάποιο από τα προβλήματα κατά την σύνδεση του δρομολογητή και την πρόσβαση στη σελίδα διαχείρισης 192.168.1.1, τότε θα μπορούσε να συμβεί κάτι λάθος όταν έχετε πρόσβαση σε ολόκληρη τη διαδικασία.




















  

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !